Τα νέα μας

Η ιστορία μας

Δωρεάν μαθήματα & προσφορές

Practica & Milonga

Tango Radio

Η ιστορία μας

To Tango μπήκε στις τότε χωριστές ζωές μας στις αρχές των 00’ς. Ο καθένας μας είχε ήδη πίσω του μια μακριά πορεία στο χορό και αυτό μας βοήθησε πολύ νωρίς να καταλάβουμε πόσο ξεχωριστό ήταν αυτό που μόλις είχαμε συναντήσει. To 2002 η τύχη μας έφερε στην ίδια αίθουσα χορού και από τότε και μέχρι σήμερα η πορεία μας είναι κοινή. Χορεύουμε μαζί, διδάσκουμε μαζί, δημιουργούμε μαζί.

Το 2005 αποφασίσαμε να δώσουμε στο πάθος μας το δικό του χώρο. Ανοίξαμε το Χοροτρόπιο μια από τις πρώτες σχολές Tango στην Αθήνα. Η ζωή μας γέμισε μαθήματα, πρόβες, shows, σεμινάρια και συνεργασίες με πραγματικά αξιόλογους καλλιτέχνες. Η επιθυμία μας όμως να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα και να δημιουργούμε νέες καλλιτεχνικές προκλήσεις δεν έσβησε ποτέ. Έτσι, το 2014 αρχίζουμε να πειραματιζόμαστε με ένα άγνωστο για μας είδος, το μουσικό θέατρο, πάντα με άξονα το Tango. Συγκεντρώνουμε έναν μικρό πυρήνα καλλιτεχνών, φτιάχνουμε την ομάδα T4Tango και δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας στην παραγωγή των δικών μας παραστάσεων. Η ομάδα έδεσε, μεγάλωσε και έχει ήδη τέσσερις παραγωγές στο ενεργητικό της. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το κομμάτι της δουλειάς μας, κάντε κλικ εδώ.

Η διάθεσή μας για αναζήτηση και πρόοδο δεν αφορούσε μόνο την προσωπική μας καλλιτεχνική εξέλιξη αλλά και την ίδια τη διδασκαλία μας. Εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τον τρόπο που διδάσκουμε και συμβαδίζουμε με τη δυναμική του Tango η οποία μεγαλώνει και εξελίσσεται με το πέρασμα των χρόνων. Εφαρμόζουμε νέες μεθόδους διδασκαλίας, νέους τρόπους επικοινωνίας με τους μαθητές μας και φτιάχνουμε ένα ευέλικτο πλαίσιο μέσα στο οποίο ο καθένας μπορεί να γνωρίσει και να αγαπήσει το Tango αλλά και να το μελετήσει σε βάθος, αν το θελήσει.

Το Tango είναι πια ολόκληρη η ζωή μας. Μετά από πολλά χρόνια διδασκαλίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας, αποφασίζουμε να πάμε ένα βήμα πιο μακριά και να διοχετεύσουμε την αγάπη μας για το Tango στους μαθητές μας και στο κοινό μας με έναν τρόπο που ταιριάζει πιο πολύ στο καλλιτεχνικό μας προφίλ, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Αφήνουμε το Χοροτρόπιο, το κέντρο του Χαλανδρίου και την παραδοσιακή έννοια της “σχολής”, δημιουργούμε ένα νέο στέκι του Tango στο κέντρο/απόκεντρο του Πολυδρόσου και στεγάζουμε εκεί τα μαθήματά μας αλλά και την αγαπημένη μας ομάδα του μουσικού θεάτρου. Στην πόρτα γράφει T4TANGO. Σας περιμένουμε!