Τα νέα μας

Η ιστορία μας

Δωρεάν μαθήματα & προσφορές

Καθοδηγούμενη πρακτική

NeoTango

Mala Junta

Μουσικό θέατρο

T4Tango

Tango Radio

NeoTango

Τι είναι το NeoTango;

Το NeoTango είναι μια μουσικοχορευτική άποψη που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια η οποία συνδυάζει την χορευτική κινησιολογία και ροή του κλασικού Tango με διάφορα είδη μουσικής εκτός Tango.

Μπορούν όλα τα κομμάτια να χορευτούν σαν Tango;

Όχι. Το μουσικό κομμάτι, ακόμα και αν δεν ανήκει στο είδος του Tango, θα πρέπει να ταιριάζει με την κινησιολογική φόρμα του Tango, όσον αφορά τη ροή της μουσικής, την ταχύτητα του κομματιού ακόμα και το συναίσθημα που προκαλεί το άκουσμά του.

Τι κάνουμε σε ένα μάθημα NeoTango;

Πρόκειται στην ουσία για μάθημα μουσικότητας. Μελετάμε διαφορετικά είδη μουσικής (blues, rock, alternative κλπ), εμβαθύνουμε στα ρυθμικά και μελωδικά στοιχεία του κάθε είδους και βλέπουμε πως θα πρέπει να αλλάξουμε την ταχύτητα και τη δυναμική των κινήσεων του Tango ώστε να ταιριάξουν σωστά με αυτή τη διαφορετική μουσική φόρμα.

 

Το μάθημα NeoTango γίνεται ήδη σε σταθερή βάση από τον Οκτώβριο του 2019, σε προχωρημένο επίπεδο. Ο ενθουσιασμός με τον οποίο το παρακολουθούν οι μαθητές μας, μας ώθησε στο να δημιουργήσουμε ακόμα ένα τμήμα, αυτή τη φορά για τους μαθητές μας του μεσαίου επιπέδου!